Rohan Online Clan - God Of Death
Bagi peminat guild harap isi thread khusus join dulu. Bagi peminat guild yang sudah masuk via in-game harap join kedalam forum. Bagi yang tidak berurusan ato numpang liat - liat silahkan liat apa yang bisa diliat.

(READ FIRST!) How to Fill an Application / Gimana Cara Isi Aplikasi

Go down

(READ FIRST!) How to Fill an Application / Gimana Cara Isi Aplikasi

Post by 666Prince on 28/8/2009, 11:03 am

Hey All, Thank You for your interest in the God Of Death Family.

To join our Guild please include the following Info on your Join Request Post.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Real Name:

Age:

In Game Character Name:

Where you Reffered to the Guild by a Member? if so Who?:

A little info about you, such as past guilds, games you have played and experience plus if you want some info about your personally:

Can you Use TeamSpeak?:

Did you read the Guild Rules?:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

That's all, once again thanks for your interest and hope to see you in guild soon!

**NOTE** Be Truthful about your answers, we are all here good people and we only want to know this info to get to know you better before joining, if you lie in one of these questions then it might cause your application being denied, because if we can't trust you to supply this info Truthfully then how can we trust you in game?.


Last edited by 666Prince on 3/9/2009, 7:52 pm; edited 4 times in total
avatar
666Prince
Guild Leader
Guild Leader

Posts : 226
Join date : 2009-08-27

http://godofdeath.forumotion.com

Back to top Go down

Re: (READ FIRST!) How to Fill an Application / Gimana Cara Isi Aplikasi

Post by 666Prince on 28/8/2009, 2:12 pm

BobMarley wrote:Apa Ini Artinya nand ??
kaga nerti gue Ngertinya Bahasa Bayi .. ^L^


jiah... ok gw translate.





hi bro/sis, tq dah tertarik dengan guild God Of Death

Untuk bergabung dengan para gay disini. harap menyertakan info dibawah ini :

---------------------------------------------------------

Nama Asli:

Umur :

Nama Character :

Tau ini Guild dari mana, dan dari siapa? :

sedikit info tentang kamu dan pernah main game apa aja :

Bisa gunain TeamSpeak?:

Udah baca Guild Rules?:


------------------------------------------

itu aje, sekali lagi terima kasih untuk minat lu dan kita berharap ketemu lu2 pada di 1 guild secepat mungkin!

**NOTE** tolong jujur dengan jawaban anda, kite2 disini cuman pengen tau latar belakang u di MMORPG sebelum join dengan komunitas kite, ada salah 1 jawaban yang berdusta, kemungkinan bakal ditolak, coz kalo u disini aja bokis, gimana kite2 percaya dengan u di game. **NOTE*


nah tuh bos, gw translasiin semudah mungkin dan mudah dicerna /gg
avatar
666Prince
Guild Leader
Guild Leader

Posts : 226
Join date : 2009-08-27

http://godofdeath.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum